Max signeert nog eenmaal merchandise

© ANP

De populariteit van Max Verstappen groeit naar ongekende hoogte. Na zijn tweede plaats in de Oostenrijkse Grand Prix is iedere race-kenner ervan overtuigd dat het beste van de 18-jarige Limburgse coureur nog moet komen.

De Limburger

Fans verdringen zich inmiddels om aan unieke producten met de handtekening van Max te komen. Voorafgaand aan de laatste race op de Red Bull Ring signeerde Verstappen al twee pallets merchandise. De bijzondere actie werd in samenwerking met de Verstappen-webshop opgezet en bleek een daverend succes.

ReactiesAls gevolg van de aanhoudende reacties, en mede vanwege de geweldige tweede plek in de Oostenrijkse Grand Prix, is de signeeractie geprolongeerd tot en met 25 juli.

Max zal dus nog eenmaal aan de slag gaan om de laatste resterende Toro Rosso-merchandise, de renstal waar hij zijn Formule 1-debuut maakte, van een handtekening te voorzien.

Red BullDe uitlevering zal daarom niet direct zijn, maar in de laatste week van juli plaatsvinden. Bovendien krijg je bij iedere bestelling met een gesigneerd product één Max Verstappen blik Red Bull en een handtekeningkaart cadeau.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee