Bospop wapent zich tegen modder

© Jeroen Kuit

De extreme regenval van de afgelopen tijd speelt ook Bospop in Weert parten. De organisatie zit echter niet bij de pakken neer en anticipeert op eventuele moeilijke omstandigheden.

De Limburger

Mister Bospop Peter Verkennis neemt het zekere voor het onzekere en kondigt in de krant van dinsdag maatregelen aan voor een voorspoedig verloop van het festival. De grote parkeerplaats is al verplaatst naar een andere plek in Weert. Op het Bospop-terrein zelf worden eveneens maatregelen genomen. Tijdens de opbouw zijn extra stalen platen gelegd, zodat de zware machines geen diepe modderige sporen trekken in het gras. Zo blijft een grote modderpoel uit. Verkennis: „Voor het hoofdpodium gaan we bovendien rubberen platen leggen. Het gaat om een oppervlakte van 60 bij 35 meter. Dat gebied direct voor het podium is toch de plek waar de meeste mensen samenkomen. Daar zul je dus wat extra’s moeten doen."

Lees meer over de voorbereidingen voor Bospop in De Limburger van dinsdag.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee