Dronken motorrijder raast met 200 km per uur over A16

Print
Dronken motorrijder raast met 200 km per uur over A16

Afbeelding: anp

Een 40-jarige motorrijder uit Vianen is gisteren door de politie aangehouden in Spijkenisse, omdat hij met 197 kilometer per uur over de A16 reed. De man had te veel gedronken en moest meteen zijn rijbewijs inleveren.

Een agent zag de motorrijder op de A16 bij Pernis voorbijrazen. Volgens de politieman reed de man meteen al 185 kilometer per uur. Toen de agent hem wilde inhalen om hem een stopteken te geven, zou de motorrijder er nog een schepje bovenop hebben gegooid. 

De motorrijder tikte volgens de politie zelfs de 197 km/uur aan, waar maximaal 100 is toegestaan. ,,Na een korte achtervolging kon de levensgevaarlijke man in Spijkenisse alsnog worden staande gehouden'', schrijft de politie.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen