Gewapende man dringt advocatenbureau binnen

Print
Gewapende man dringt advocatenbureau binnen

Afbeelding: Twitter

Een gewapende man is in Stuttgart een advocatenbureau binnengedrongen. De politie is massaal uitgerukt, melden Duitse media. De omgeving is afgezet.

Er zouden mogelijk twee mensen in het gebouw zijn, laat een woordvoerder van de politie weten aan Der Spiegel. Onduidelijk is nog of dat inclusief de gewapende man is. 

De politie kan nog niet zeggen of er ook geschoten is. Een groot gedeelte van de omgeving is afgezet en de metrostations in de buurt zijn niet bereikbaar. Ook zijn er spijkermatten op de weg geplaatst. 

De speciale eenheden proberen contact met de man te krijgen. Dat is vooralsnog niet gelukt, dus gaat de politie niet uit van een gijzeling. 

Het advocatenkantoor is gevestigd in een chic gedeelte van de Duitse stad. 

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen