Heldhaftige motorrijder wilde vrachtwagen zelf stoppen

Print

Er duiken steeds meer beelden op van de aanslag in Nice waarbij meer dan tachtig mensen omkwamen. Een vrachtwagen reed meer dan een kilometer lang in op het publiek en in een verwoede poging de man te stoppen probeerde een motorrijder de vrachtwagen eigenhandig te stoppen.

Op onderstaande beelden is te zien hoe een man op een motorvoertuig, vermoedelijk een scooter of motor, aan komt rijden en zich naast de vrachtwagen weet te manoeuvreren. Wanneer hij ter hoogte van de cabine rijdt, springt hij van de motor. 

Hij probeert de deur open te krijgen, maar slaagt hier niet in. De man rent nog meters met de vrachtwagen mee, maar raakt daarna uit zicht. De vrachtwagen kon ondanks de actie van de man gewoon verder rijden.

Hoe het op dit moment met de man gesteld is, is onduidelijk. Op de beelden is ook niet te zien of de man uiteindelijk onder de vrachtwagen terecht komt of dat hier juist naast belandt. 

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee