Duitse vrouwen houden agenten voor strippers

© HBVL

Tussenbeide komen in burenruzies, klachten over lawaaioverlast, voor de meeste politieagenten is het een dagelijks weerkerend fenomeen - je kan het bijna een routineklus noemen. Ook twee agenten in de Duitse stad Bendorf werden afgelopen weekend naar een huis gestuurd waar het er volgens buren al te luidruchtig aan toe ging.

HBVL

Daar aangekomen bleek het om een feestje te gaan van een vrouw die vijftig werd en die haar vriendinnen had uitgenodigd. Enige probleem voor onze arm der wet: de vrouwen waren ervan overtuigd dat het om strippers ging.

GeknuffeldDe twee agenten, een twintiger en een vijftiger, belden aan en werden opgewacht door een tiental uitgelaten vrouwen van middelbare leeftijd. Ze deden naar eigen zeggen “verschillende pogingen” om de feestvierders ervan te overtuigen dat ze wel degelijk echte agenten waren, maar daarvoor waren ze -figuurlijk- aan het verkeerde adres. Ze werden herhaaldelijk geknuffeld en gefotografeerd, zo staat in hun verslag te lezen.

Toen een van de agenten het gsm-nummer van de jarige vroeg, was het hek helemaal van de dam, klinkt het.

Pas toen de agenten vroegen om de muziek stiller te zetten en de vrouwen de politieauto opmerkten die buiten geparkeerd stond, begon het hen te dagen dat ze met echte agenten te maken hadden.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee