Pippa Middleton zegt 'ja' tegen aanzoek

© AD

Pippa Middleton (32), het wereldberoemde zusje van prinses Kate, is verloofd. De Britse schone werd dit weekend ten huwelijk gevraagd door haar vriend James Matthews (40).

AD

De twee bezochten afgelopen weekend Lake District, een natuurpark in het noordwesten van Engeland. De Daily Mail meldt dat James op een plek met een mooi uitzicht netjes op een knie ging en een ring tevoorschijn toverde. Pippa was naar verluidt stomverbaasd, maar zei wel volmondig 'ja'.Sinds het huwelijk van Kate en prins William in 2011 is Pippa één van Groot-Brittannië's meest begeerlijke vrijgezellen. Dat kwam mede door de beroemde, aansluitende witte jurk die zij toen droeg.Mislukte relatiesDe zus werd een vast onderdeel in de roddelbladen. Haar liefdesleven werd op de voet gevolgd: na enkele mislukte relaties viel ze nog geen jaar geleden voor James.Haar verloofde is volgens Daily Mail afkomstig uit een zeer rijke familie.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee