Mesaanval op vrouw en dochters vanwege 'te weinig kleding'

Foto ter illustratie.

Foto ter illustratie.© AFP

In het Zuid-Franse dorp Garde-Colombe zijn dinsdagochtend een moeder en haar drie dochters (9, 12 en 14 jaar) ernstig gewond geraakt door een aanval van een man met een mes.

AD

Volgens Franse media zou het incident tussen negen en tien uur vanochtend hebben plaatsgevonden op een vakantiepark in Laragne, in de gemeente Garde-Colombe, in Zuid-Oost Frankrijk. Tussen de 46-jarige moeder, meisjes en de man ontstond een discussie over de kleding. Volgens de dader gingen de vier te 'schaars gekleed'. De 37-jarige man zou van Marokkaanse komaf zijn en Mohammed B. heten. Hij huurde op het park een huisje naast dat van het viertal.LevensgevaarDe vier slachtoffers zijn gewond naar het ziekenhuis gebracht. Aanvankelijk meldden Franse media dat de jongste dochter in levensgevaar verkeerde, maar Itele weet te melden dat juist de moeder en oudste dochter in kritieke toestand verkeren. De toestand van het 9-jarige meisje is zorgwekkend, bevestigt ook TF1.De aanvaller is gearresteerd door de politie.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee