Man zwemt kilometer voor foto met Messi

© twitter

Een 24-jarige Atlético Madrid-fan zwom op Ibiza ruim een kilometer naar een schip met daarop Lionel Messi om een foto met hem te kunnen maken.

Genaud Molin

Volgens El Mundo Deportivo twijfelde Suli geen moment. Hij deed zijn mobiele telefoon in een afgesloten plastic zak en zwom in de richting van Messi, iets waar hij zo'n twintig minuten voor nodig had. Uiteindelijk slaagde de missie en ging de steraanvaller van FC Barcelona met hem op de foto.Ruim een kilometer moest Suli afleggen voor deze bijzondere foto. Even dreigde het alsnog fout te gaan omdat de mobiele telefoon kapot ging in het water, maar de sterspeler vroeg het personel een foto te maken en door te sturen.Messi bood hem zelfs een sapje aan en nodigde hem uit voor een gesprek. Uiteindelijk bleef de fan van Atlético twintig minuten aan boord totdat een personeelslid voorstelde om hem terug naar de kant te brengen. Dat weigerde de man vriendelijk. "Zoals hij sprak en me adresseerde, leek het niet alsof het een wereldwijde persoonlijkheid is", aldus Sulli. "Hij was zeer bescheiden en ook zijn familie was voorbeeldig."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee