Hoogzwangere vrouw van fiets getrapt

© ad

In het Overijsselse Losser is vorige week een hoogzwangere vrouw van haar fiets geschopt. Fietsend achter het gemeentehuis kwam ze drie mannen tegen die haar begonnen uit te schelden en tegen het stuur van haar fiets trapten. Daardoor viel de 37 weken zwangere vrouw voorover van haar fiets.

AD

Daarbij kreeg ze het stuur hard in haar buik. Onderzoek in het ziekenhuis wees uit dat alles goed gaat met de baby. De vrouw hield aan het incident wel een kneuzing aan haar buik en een geschaafd bovenbeen over.De daders zijn volgens de politie 'getinte mannen van buitenlandse afkomst', die snel zijn weggelopen toen de vrouw op de grond lag. Een van hen had een zwart met bruin petje op. De politie wil niets zeggen over de precieze afkomst van de verdachten of de aard van de scheldpartij, omdat dit de opsporing van de mannen zou kunnen belemmeren.Burgemeester Sijbom van Losser is geschokt, vertelt hij op Facebook. Hij roept getuigen op zich te melden: ,,Bizar. Wie heeft meer gezien? Graag melden.''

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee