Wijnaldum bijna zeker van Liverpool

Georginio Wijnaldum.

Georginio Wijnaldum.© Getty Images

Georginio Wijnaldum heeft zijn gewenste transfer bijna te pakken. De Nederlandse international staat op het punt over te stappen naar Liverpool.

ANP

Volgens Engelse media heeft de club donderdag een akkoord bereikt met Newcastle United over een transfersom van 25 miljoen pond (30 miljoen euro). Wijnaldum blijft zo toch actief in de Premier League.

De 25-jarige Rotterdammer degradeerde afgelopen seizoen met Newcastle United uit de Engelse topcompetitie. Ondanks het dramatische jaar van de 'Magpies' maakte Wijnaldum zelf wel de nodige indruk tijdens zijn debuut in de Premier League. De dertigvoudig international van Oranje werd topscorer van zijn club met elf doelpunten.Manager Jürgen Klopp van Liverpool ziet de dynamische middenvelder als een perfecte versterking van zijn ploeg. Naar verwachting ondertekent Wijnaldum nog deze week een contract bij de 'Reds'.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee