Familiedrama met doden bij zus Fajah Lourens

© ANP

Het baby'tje dat gisteren om het leven kwam bij een gezinsdrama in Zuid, blijkt het neefje te zijn van actrice en dj Fajah Lourens. Dat wordt duidelijk uit een bericht van Lourens op Instagram.

Jules van der Leeuw/AD

"Een familiedrama lijkt altijd zo ver weg! Vaak heb ik mijn tranen laten lopen bij het zien van dergelijk nieuws, Ik had nooit durven denken dat wij ooit zelf zo iets zouden meemaken. Helaas zijn wij gisteren ons lieve kind, neefje, kleinkind verloren', schrijft Lourens in haar Instagram-bericht.Uit het bericht blijkt dat de moeder van het 11 maanden oude slachtoffertje een zus is van Lourens. 'De afgelopen twee maanden heb ik bijna dagelijks mogen genieten van mijn heerlijke neefje Elfin die samen met mijn zusje bij ons woonde. Helaas blijft zijn bedje nu leeg. Wij willen graag in alle rust dit verdriet een plekje geven en hoop dat dit wordt gerespecteerd.'

Lourens die vaak optreedt als dj, heeft al haar boekingen voorlopig geannuleerd.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee