Haarlemse politieman op trouwdag neergestoken in Duitsland

© AD

Een bizar incident bij een raststätte (wegrestaurant) bij Frankfurt in Duitsland heeft een abrupt einde gemaakt aan de vakantie en bijna het leven van een politieman uit Haarlem. Een totaal verwarde man stak uit het niets op hem in, meldt De Telegraaf.

AD

De Haarlemmer zou in Oostenrijk met zijn vrouw hun trouwdag vieren. Ter hoogte van Frankfurt zette Ron zijn auto aan de kant voor een eerste stop bij een wegrestaurant.Plotseling liep een verward ogende man op de vakantieganger af en begon te schreeuwen. ,,Hij beschuldigde de Nederlander ervan dat hij zijn kind had ontvoerd", vertelt een woordvoerder van de politie in Offenbach am Main.OntsteltenisDe rechercheur reageerde verbaasd en zei dat hij niets met een ontvoering te maken had. Toen de Haarlemmer zich omdraaide, pakte de man een mes en stak die tot ontsteltenis van zijn vrouw in de rug van de rechercheur. Hij werd gewond afgevoerd naar het ziekenhuis. Daar bleek dat de punt van het mes bijna zijn vitale organen had geraakt. De dader is volgens de Duitse politie een man met psychische problemen. Hij is gearresteerd.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee