'Update van Pokémon Go om ruilen mogelijk te maken'

© ANP

Pokémon Go-fans opgelet! John Hanke, de topman van de ontwikkelaar achter het razend populaire spel, heeft aangegeven dat er een update aankomt. Na de vernieuwing zullen er nieuwe spelmogelijkheden zijn, waaronder het onderling kunnen ruilen van Pokémon.

AD

De CEO van Niantic Labs deed de toezeggingen gisteren tijdens Comic Con San Diego. ,,Het mogelijk maken van ruilen 'staat bovenaan ons wensenlijstje', aldus Hanke.Daarnaast worden de mogelijkheden bekeken om spelers zelf Pokémon te laten samenstellen en of er nog andere Pokémon aan het spel kunnen worden toegevoegd. Hanke meldde geen datum voor het doorvoeren van de updates, maar zei wel te verwachten dat Pokémon Go nog jaren meegaat. ,,We blijven er nu in investeren." SpelhitPokémon Go is de spelhit van 2016. Via de mobiele telefoon kunnen virtuele wezentjes gezocht en gevangen worden. Om zoveel mogelijk Pokémon te vangen, en zo een goede trainer te worden, moet je dus naar buiten. Op 16 juli werd de app officieel gelanceerd in onder meer Nederland

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee