Vermiste Duitser mogelijk in vleesmolen gevallen

© ANP

Bij een Duits bedrijf waar slachtafval wordt verwerkt, is waarschijnlijk een 49-jarige werknemer omgekomen. De man was sinds gistermiddag zoek, maar vandaag vonden collega's een van zijn werkhandschoenen, naast een vleesmolen. Er zijn echter nog geen sporen gevonden van het lichaam.

AD

Volgens de Hamburger Morgenpost was de 49-jarige man gisteren voor het laatst gezien door zijn collega's. De politie begon een zoektocht, maar zonder resultaat. Uiteindelijk vonden de collega's een werkhandschoen aan de afsluitklep van de vleesmolen.OngevalDe politie gaat uit van een ongeval. ,,Wij gaan ervan uit dat de man in de slachtafvalcontainer is gevallen en vervolgens stierf in de machine", luidt de tekst in een persbericht. Of er menselijke resten tussen het slachtafval aanwezig zijn, is nog niet bekend.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee