Verstappen kijkt uit naar Duitsland: Strijden voor het podium

© ANP

Max Verstappen wist afgelopen zondag niet verder te komen dan een vijfde plaats op het lastige circuit van Hongarije en hoopt aankomend weekeinde wel vooraan mee te doen. ,,Hopelijk ligt het circuit onze auto goed en kunnen we weer voor het podium vechten."

AD

De coureur van Red Bull denkt dat het op de Hockenheimring in Duitsland spannend gaat worden. ,,We zitten nu heel dicht bij Ferrari, ook in de stand om het kampioenschap. Die strijd bevalt ons erg goed en hopelijk kunnen we die in Hockenheim voortzetten", zo vertelt hij op zijn website.Het is voor het eerst dat de Nederlander met een Formule 1-auto naar Duitsland komt. Afgelopen seizoen stond de Grand Prix namelijk niet op de kalender. Wel heeft hij goede herinneringen aan Hockenheim. Zo behaalde hij aldaar zijn eerste overwinning in de Formule 3. ,,Ik vind het een erg leuk circuit. De Duitse fans zijn altijd erg gepassioneerd als het op racen aankomt en hopelijk kunnen we hen een mooie race voorschotelen."Dat er slechts een week tussen twee Grands Prix zit maakt Verstappen niet zo uit. ,,Dat is het beste: meteen na Hongarije, vlak voor de zomervakantie."

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee