Chelsea biedt 80 miljoen voor Lukaku

© ANP

Er komt volgens de Britse pers schot in de terugkeer van Romelu Lukaku naar Chelsea. Volgens de Daily Mirror heeft de Londense topclub van coach Antonio Conte haar eerder bod van 68 miljoen euro verhoogd tot 80 miljoen euro. Volgens dan weer de Daily Mail heeft de Rode Duivel gisteren aan zijn ploegmaats bij Everton nadrukkelijk te kennen gegeven dat hij deze zomer wil vertrekken.

Het Belang van Limburg

Daarmee nam de spits, bij Everton goed voor 18 goals in 37 matchen, nog geen afscheid van zijn ploegmaats, maar het geeft aan dat zijn manager Mino Raiola, 80 miljoen euro onder de arm, er alles zal aan doen om de transfer te forceren.

Het is al langer bekend dat Lukaku aast op een terugkeer door de grote poort bij Chelsea, altijd zijn favoriete club gebleven. Hij zou er meteen ook de vierde Rode Duivel worden, naast Michy Batshuayi, Thibaut Courtois en Eden Hazard. Het blijft evenwel wachten op een vertrek van de aanvallers Loïc Remy en vooral Diego Costa. De Spanjaard lijkt op weg naar Atlético Madrid en zou al afscheid hebben genomen op Stamford Bridge.

De eerste keuze van de nieuwe Chelsea-coach Antonio Conte blijft evenwel Alvaro Morata (Real Madrid), maar aangezien hij altijd met twee spitsen speelt, moet erbovenop Batshuayi en Traoré nog een spits bij komen. En daar hoopt Lukaku duidelijk op.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee