Tweeling maakt schilderijen van Kardashian-sekstape

Print

Afbeelding: instagram

Twee kunstzinnige tweelingzussen uit Amerika staan daar momenteel in het middelpunt van de belangstelling, omdat ze realistische schilderijen hebben gemaakt die gebaseerd zijn op de in 2007 uitgelekte sekstape van realityster Kim Kardashian. Volgens Allie en Lexie Kaplan (23) zijn de in hun ogen 'grappige' doeken vooral bedoeld om reacties van het publiek uit te lokken.

De artistieke dames uit Los Angeles kregen al de nodige kritiek gekregen op hun expliciete creaties. Kim Kardashian en haar ex-vriend Ray J - de hoofdpersonen in de seksvideo waarvan de tweeling stills gebruikte - hebben nog niets van zich laten horen. De moeder van de Kaplanzussen kon er wel om lachen. ,,Ze dacht dat het geslacht van Ray J een chocoladecupcake was'', aldus haar dochter Allie.

De tentoonsteling van de tweeling in Beverly Hills heet 'Maak me beroemd'. ,,We hebben bewust gekozen voor beelden uit de Kardashiantape, omdat Kim juist daardoor bekend is geworden', vertelt één van de schilderende zussen aan de Daily Mail. En: ,,En we zijn er niet op uit om Kim of wie dan ook te beledigen. Dit is niks anders dan kunst met een boodschap.''

Trump
Behalve de spraakmakende Kim Kardashian-schilderijen omvat de tijdelijke tentoontelling ook werken waarin Paris Hilton en Melania Trump een pikante hoofdrol spelen. De zussen hebben zichzelf ook vereeuwigd. Lexie Kaplan: ,,Zo hebben we afdrukken gemaakt van onze met verf en aardbeien ingesmeerde handen en billen.''

De zussen hebben sinds hun Kardashian-schilderijen, en aansluitend alle internationale publiciteit, in korte tijd als meer dan 55.000 volgers op Instagram waar Allie en Lexie Kaplan met foto's en filmpjes tonen wat ze artistiek gezien nog meer in huis hebben.

De in 2003 gemaakte privé-sekstape van Kim Kardashian en haar ex lekte in 2007 uit via pornowebsite Vivid. De realityster zou daarna met het bedrijf een schikking van vele miljoenen hebben getroffen om verdere verspreiding van de beelden te voorkomen. Nog steeds wordt gedacht dat Kim zelf verantwoordelijk was voor het uitlekken. Het zou een slimme manier zijn geweest om meer aandacht voor zichzelf te genereren. Na het uitlekken nam haar carrière als realityster een grote vlucht.

 

 

Hi friends, caption this with #FamousMelaniaTrumpQuotes ????

Een foto die is geplaatst door The Kaplan Twins (@the_kaplan_twins) op

 

???

Een foto die is geplaatst door The Kaplan Twins (@the_kaplan_twins) op

 

Yeahhhh girl you sit on that face. Only 3 left including this one of Keith Haring ?? ?Link in bio #satonyourface ?

Een foto die is geplaatst door The Kaplan Twins (@the_kaplan_twins) op

 

Paint that ass. #satonyourface x @themostfamousartist Link in bio

Een foto die is geplaatst door The Kaplan Twins (@the_kaplan_twins) op

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen