IN BEELD: De villa die Rihanna met spijt in het hart verkoopt

Rihanna zou bijzonder gehecht zijn aan de villa in Pacific Palisades in Los Angeles die ze in 2012 kocht, maar doet die nu toch van de hand. Naar verluidt is dat het geval omdat ze er met spijt in het hart weg wil na enkele incidenten met stalkers. Het maakt dat wij op die manier de kans krijgen om eens binnen te gluren in de riante villa van de superster. Er is een vraagprijs op het huis gesteld van 13 miljoen euro, maar wie dat wil kan het stulpje ook huren voor om en bij de 90.000 euro per maand. Daarvoor krijg je wel zeven slaapkamers, acht badkamers, een mastersuite, een ruim dakterras met barbecue, een tuin van meer dan 500 vierkante meter en een groot zwembad met waterjets.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen