Snelweg A2 bij Weert dicht na meerdere ongelukken

© Weertdegekste

De A2 is in zuidelijke richting dicht na twee ongelukken. Rond 6:00 uur botsten twee vrachtwagens op elkaar. Bijna twee uur later ging het bij Weert opnieuw mis. Daar botsten meerdere auto's op elkaar. De snelweg is inmiddels in zuidelijke richting volledig afgesloten.

1Limburg

VrachtwagensRond 6:00 uur botsten tussen Nederweert en Kelpen-Oler twee vrachtwagens op elkaar. Eén van de trucks schaarde vervolgens en blokkeerde daardoor twee rijstroken. De berging van de vrachtwagen is inmiddels in volle gang.

Meerdere auto'sRond 7:45 uur ging het opnieuw mis. Ter hoogte van Weert botsten meerdere auto's op elkaar. De brandweer is opgeroepen om te assisteren. Het is nog niet bekend om er mensen gewond zijn geraakt bij het ongeluk.

OmleidingDe snelweg is ter hoogte van knooppunt Leenderheide afgesloten. Verkeer richting Maastricht wordt geadviseerd om te rijden via Venlo, over de A67 en A73. Het is nog niet bekend hoelang de afsluiting zal duren.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee