Masturberende man (74) bedreigt buurman met slagersmes

© iStock

Een 74-jarige man is gistermiddag in Etten-Leur aangehouden nadat hij een buurtbewoner bedreigde met een slagersmes. De man uitte de bedreigingen nadat hij werd gewezen op masturberen in het openbaar.

AD

De bejaarde zou regelmatig voor overlast zorgen door naakt en masturberend rond zijn woning te wandelen. Bewoners deden hierover hun beklag via een buurtpagina op Facebook. 'Hou je kinderen maar in de gaten, stond net een naakte vent zich af te sjorren in de deuropening op het Schoonhout', is op de pagina te lezen. Een andere bewoner stapte op de man af nadat hij de berichten op Facebook had gelezen. Hij wilde de verdachte op zijn gedrag aanspreken.OnrustDe bejaarde verdachte was hier niet van gediend en greep een mes om de klager te bedreigen. Met het slagersmes maakte hij dreigende, zwaaiende bewegingen. Alhoewel dit in de buurt voor veel onrust zorgde, raakte hierbij niemand gewond.De politie kon de man uiteindelijk arresteren op verdenking van bedreiging. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan. Volgens Omroep Brabant is de man verward omdat hij zijn vrouw onlangs heeft verloren. De GGZ is ingeschakeld voor de hem. Hij zou een medisch hulpverleningstraject krijgen.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee