Trio bedolven onder gletsjer bij maken selfie

© Laura Klaassen

Drie toeristes zijn in Pakistan omgekomen toen ze bij het maken van selfies onder een gletsjer terechtkwamen. De drie vrouwen, ook afkomstig uit Pakistan, waren aan het picknicken in de buurt van Naran in de Pakistaanse provincie Mansehra toen ze besloten selfies te maken onder een ijsoverkapping. Dat bericht het Pakistaanse Daily Times.

ANP

Op het moment van poseren, klapte de gletsjer boven de vrouwen in elkaar. Het incident is niet het eerste ongeluk waar het maken van selfies noodlottig waren. Vorige week kwamen vijf mensen om het leven toen ze in de Pakistaanse River Kunhar vielen terwijl ze selfies aan het maken waren.

In juli ontdekte de Peruviaanse politie het lichaam van een Zuid-Koreaanse toerist onder een waterval in de Amazone. Dagen nadat hij van de waterval viel tijdens het maken van een foto van zichzelf. Een Duitse toerist was een week eerder nog 200 meter gevallen toen hij aan het poseren was voor een foto op de Machu Picchu.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee