Superrijke Instagram-ster valt door de mand

Julia Stakhiva.

Julia Stakhiva.© Instagram

De 24-jarige Londense Julia Stakhiva pronkt op Instagram graag met de rijkdom waar ze naar eigen zeggen in baadt. In de foto's die de miljardairsdochter deelt, is ze steevast te zien in dure outfits en sportwagens, maar volgens een columniste van de Britse krant The Guardian huurde de vrouw in plaats van een luxueuze flat een kamertje in het huis van haar moeder en liegt ze dus voor een deel over haar rijkdom. Pijnlijk.

HBVL

Julia Stakhiva poseert in dure kleren en rijdt in blinkende bolides en dus veronderstel je dat bij die levensstijl ook een kapitale villa hoort. Maar niets blijkt minder waar te zijn. Volgens columniste Marina Hyde doet de jonge vrouw voor een deel alsof ze heel rijk is. Informatie die Hyde uit eerste hand verkreeg, want de 'rich kid of Instagram' woonde tot voor enkele weken in bij de moeder van Hyde, waar ze een kamer huurde. Niet meteen wat je zou verwachten van iemand die baadt in luxe, dus viel de jonge vrouw door de mand.

FilmcrewStakhiva, die opduikt in de Britse realityshow 'Rich Kids of Instagram', zou zelfs een filmcrew hebben binnengelaten in het huis terwijl de moeder van Hyde op reis was en gedaan hebben alsof alles haar bezit was. Volgens Hyde werd het pas helemaal bizar toen Stakhiva op het bed van haar moeder ging liggen en de kat des huizes streelde. Beelden die later op de vraag van de familie uit de tv-show geknipt werden.

HatersOndertussen heeft Julia Stakhiva gereageerd op de column met - hoe kan het ook anders - een post op Instagram. "Ik heb geen zin om te vechten met de haters die twijfelen aan mijn gefortuneerde levensstijl. Terwijl jullie allemaal aan het haten zijn, leef ik een gelukkig en een echt leven van een Rich Kid", klinkt het.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee