Robben: Alles loopt volgens plan

© ANP

Arjen Robben neemt de tijd om te herstellen van een spierblessure in zijn rechterbovenbeen. De aanvaller van Bayern München, die half juli geblesseerd raakte in een oefenduel met SV Lippstadt 08, is sinds een dikke week weer volop in training.

AD

,,We hebben afgesproken dat we geen datum vastleggen voor mijn terugkeer'', aldus Robben tegen het Duitse voetbalblad Kicker.

,,Het gaat erom dat ik weer fit word en ook fit blijf. Of het over twee, drie of vier weken zal zijn: het moet niet alleen goed zijn, maar perfect. Ik ben op de goede weg. Alles loopt volgens plan'', zei Robben. De 32-jarige aanvaller is vanwege zijn blessure niet opgeroepen door bondscoach Danny Blind. Robben mist dus de belangrijke WK-kwalificatiewedstrijd tegen Zweden. De competitiestart van Bayern, vrijdag tegen Werder Bremen, zal de 88-voudig international wellicht ook niet meemaken.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee