Man (26) gaat Kardashian achterna met bilimplantaten

© Instagram

© Instagram

thumbnail:
thumbnail:

Hij spendeerde al meer dan 50.000 euro aan plastische chirurgie en het verwijderen van de zweetklieren onder zijn armen. De laatste toevoeging die hij deed waren de grootst mogelijke kontimplantaten, waarna zijn achterwerk zo’n beetje de mannelijke versie van dat van Kim Kardashian werd.

HBVL

Joey Prixx is naar eigen zeggen niet verslaafd aan plastische chirurgie, maar is er wel fan van. De 26-jarige zelfverklaarde “Creative & Aesthetic Body Piercing Artist” uit Boston heeft al twee neuscorrecties achter de rug, liet de zweetklieren onder zijn armen verwijderen en is een grote fan van botox en fillers.

Elke 1 à 3 maanden laat hij zijn lippen en de rest van zijn gezicht injecteren. Elke 6 à 12 maanden laat hij fillers inspuiten op zijn jukbeenderen.

Zijn laatste en ongetwijfeld meest in het oog springende ingreep was het plaatsen van kontimplantaten. “Ik heb implantaten van 350cc in mijn billen laten stoppen. Dat zijn de grootste die ik kon hebben zonder ze op maat te moeten laten maken”, aldus Joey.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee