Usain Bolt ook snel in versieren

© Twitter

Drie gouden olympische medailles winnen, je dertigste verjaardag vieren en een broeierig Rio de Janeiro dat uitnodigend wacht. Een mens zou voor minder een piepklein feestje bouwen. Zo ook Usain Bolt, die zondagnacht helemaal loos ging in de Cidade Maravilhosa.

HBVL

In de feestnacht van zondag op maandag voor Usain Bolt eindigde in de armen van de 20-jarige Jady Duarte, de weduwe van de Braziliaanse drugsbaron Douglas Donato Pereira. Niet erg leuk voor zijn vaste vriendin Kasi Bennett.

Maar ondertussen zijn nog meer beelden opgedoken van de feestnacht van de Jamaicaanse wereldrecordhouder op de 100 en 200 meter. En daaruit blijkt dat niet enkel Jady Duarte mocht genieten van de aandacht van Usain Bolt.

De Britse tabloid Daily Mail publiceerde ook foto’s van Bolt waarop te zien is hoe hij nog een derde vrouw vol op de mond een tong draait. “Usain Bolt wins another triple”, alludeert de krant op de drie gouden medailles van Bolt.

Usain Bolt, het blijft een snelle jongen.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee