‘Het was zó vies’

© De Limburger

Heel vervelend als je vakantieverblijf niet aan je verwachtingen voldoet. Zo haal je zelf je recht zonder de cameraploeg van een televisieprogramma erbij te roepen.

Irene van den Berg

Het horrorresort. Zo noemen Linda van Dijk en haar zus het Thaise vakantiepark waar ze afgelopen zomer met hun ouders logeerden. ,,Toen we na een lange dag reizen aankwamen, schrok ik van hoe het eruitzag’’, vertelt de twintiger. ,,Het resort lag op een heuvel en het eerste wat me opviel was dat de houten trappen verrot waren.’’

In hun bungalow aangekomen, bleek dat ze niet de enige gasten waren. Er zaten mierennesten, salamanders en ander ongedierte. Waarschijnlijk een gevolg van de slechte hygiëne. ,,De lakens waren smerig en in de douchebak stond een laag water.” Een flinke tegenvaller, want op de website had het Koh Tao Hillside resort er zo idyllisch uitgezien. De groene oase met romantische houten huisjes met zeezicht stond in schril contrast met de vergane glorie en smerigheid die het gezin aantrof. Ze besloten direct te klagen bij de reisleider.

Klik hier voor het hele artikel en probeer de krant digitaal vier weken gratis.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee