Russin neemt gevaarlijkste selfies ter wereld

© Instagram

Hou jij ervan om selfies te nemen? De kans is groot dat ze niet zo spectaculair zijn als die van Angela Nikolau. En dat is ook niet direct aan te raden.

Joris Peeters

,,Geen grenzen, geen controle", zo luidt de lijfspreuk van de 23-jarige Angela Nikolau, een amateurfotografe die de wereld rondreist om hoge gebouwen te beklimmen en haar avonturen vast te leggen op de gevoelige plaat. De Russische Instagram-ster waagt zich onder andere op daken, bruggen en wolkenkrabbers in Moskou, Hong Kong en China. Ondertussen heeft ze al meer dan 166.000 Instagram-fans die haar gevaarlijke capriolen volgen. In een van haar meest recente stunts klimt Nikolau, die een kick krijgt van hoogtes, samen met haar partner in een 640 meter hoge kraan in de Chinese stad Tianjin. Copycats wordt afgeraden om hetzelfde te doen: ,,Je kunt gewond raken, gearresteerd of beboet worden", waarschuwt het bedrijf Travel Ticker, dat het avontuur sponsorde, bij aanvang van de video. Bekijk hieronder enkele van de meest duizelingwekkende selfies van Nikolau.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee