105-jarige wil knappe brandweerman als verjaardagscadeau

© ChronicleLive

De Engelse Ivena Smailes had maar één wens voor haar 105e verjaardag. Een cake die persoonlijk wordt afgeleverd door een knappe, getatoeëerde brandweerman. Haar verzorgingstehuis besloot de uitdaging aan te gaan.

Koen Van De Sype/AD

Het Engelse verzorgingstehuis nam contact op met het plaatselijke brandweerkorps. Zij zorgden ervoor dat de wens van Ivena vorige week in vervulling ging. HunkVia een ladder klom een hunk van het brandweerkorps de feestzaal op de tweede verdieping van het rusthuis binnen, waar Ivena zat te wachten. ,,Er werd zelfs gediscussieerd over wie van de brandweermannen het mocht doen", lacht Debra Carter van het rusthuis. Na de plechtige overhandiging van de cake - met kaarsen - was er zelfs nog tijd voor een uitgebreide fotosessie met de brandweer.Humor,,Ze woont hier intussen drie jaar en we hadden vrij snel door dat ze een geweldig gevoel voor humor heeft'', aldus Carter. ,,Vorig jaar liet ze ons in een boom klimmen. Ze vindt altijd wel iets nieuws.''

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee