Gejuich: Meisje (10) na 17 uur levend van onder puin gered

Print
Gejuich: Meisje (10) na 17 uur levend van onder puin gered

Afbeelding: YouTube

Een tienjarig meisje is door reddingswerkers na 17 uur van onder het puin van de aardbeving in Italië gehaald. “Ze leeft nog”, werd triomfantelijk geroepen.

Op videobeelden is te zien hoe de 10-jarige Giulia in de verwoeste Italiaanse stad Pescara Del Tronto door de reddingswerkers van onder het puin gehaald wordt. Het meisje had er, na de zware aardbeving van woensdag, 17 uur vastgezeten.

Veel andere Italianen hadden minder geluk. In totaal is het dodental na de aardbeving inmiddels opgelopen tot 247.

Reddingswerkers zijn woensdag heel de nacht bezig geweest om mensen onder het puin vandaan te halen. Door de beving raakten duizenden mensen hun huis kwijt. De reddingsdiensten hadden tentenkampen opgezet om de nacht in door te kunnen brengen.

Lees ook: Aardbeving Italië: dodental stijgt naar 247

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen