'Neef en broer van Ajacied Bazoer aangevallen in Deventer'

© ProShots

De twee Ajax-fans die zondag in Deventer werden aangevallen door Go Ahead Eagles-supporters, blijken de neef en broer van Ajax-speler Riechedly Bazoer te zijn. Dat meldt de Telegraaf op basis van een politieaangifte.

AD

Na de overwinning van Ajax (0-3) wilde het duo wegrijden vanaf de parkeerplaats. De twee fans moesten stapvoets rijden vanwege de drukte. Via een openstaand raam ontstond discussie met een aantal Eagles-fans. De twee stapten uit met als gevolg dat een grote groep zich tegen hen keerde.Auto vernieldDe situatie escaleerde toen de bestuurder weer in de auto ging zitten. De groep Eagles-fans vernielde vervolgens de auto, waarna de bestuurder met gierende banden wegreed. Hierbij raakte hij een andere auto.

,,Ik zag veel mensen om mijn auto staan, die zeer dreigend waren. Ze begonnen te schelden en te gebaren en duwden me de auto in. Door het open raam maakten ze slaande bewegingen naar mij", zo staat aldus de Telegraaf in de verklaring te lezen.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee