Vrouw gered uit brandende auto

© Youtube

Een dashcam heeft in New York vastgelegd hoe omstanders net op tijd een vrouw uit een brandende auto wisten te redden na een heftige crash. De vrouw kon daardoor weer opgelucht ademhalen, terwijl het er even op leek dat het niet goed zou aflopen.

AD

De helden van route 17, zo worden de omstanders door Amerikaanse media genoemd. Ze stapten uit hun auto's, nadat een vrachtwagen in volle vaart op het verkeer op de Route 17 in Binghamton, New York afreed. Auto's werden aan de kant geduwd en verdrukt, zo is te zien op de beelden van de dashcam die het tafereel gade sloeg. Geen slachtoffersEén van de auto's botste tegen de vangrail en vatte vlam. Omstanders wisten de vlammen te trotseren en de vrouw die in de wagen zat in veiligheid te brengen. Het vuur werd met brandblussers gedoofd. Wonderbaarlijk genoeg vielen er bij de crash geen slachtoffers. De vrouw uit de brandende auto liep alleen lichte kneuzingen en schrammen op. De beelden werden gedeeld door burgemeester David Rich op Facebook. Hij wil daarmee de omstanders die geholpen hebben vinden en bedanken. De oorzaak van het ongeluk wordt onderzocht.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee