Mercedes beklad met 'hoer', 'slet' en 'blijf van mijn vriend'

© Bart Boterman

De eigenares van een peperdure Mercedes CLA is zich dinsdagmorgen kapot geschrokken toen ze haar bolide, volgespoten met scheldwoorden, op een parkeerplaats in het West-Vlaamse Koekelare zag staan. Op de auto stonden teksten als 'blijf van mijn vriend', maar ook in koeienletters 'hoer' en 'slet'.

AD

De wagen van de Belgische vrouw stond afgelopen nacht langs een doorgaande weg geparkeerd. Nadat ze de opvallende bekladding had ontdekt, is ze direct begonnen met het schoonmaken van de Mercedes die nieuw tussen de 30.000 tot 50.000 euro kost. Alles ging er zonder veel moeite vanaf en de auto raakte niet beschadigd.AangifteNadat ze de spuitbusverf had verwijderd deed ze bij de politie aangifte van vandalisme. Onbekend is nog of de vrouw weet wie de grievende teksten op haar bolide spoot.

Volgens de politie is het vooralsnog een raadsel wie het heeft gedaan. Het zou kunnen gaan om een vergissing of een liefdesrivale van het slachtoffer. De zin 'blijf van mijn vriend' duidt er namelijk op dat de eigenares van de auto iets zou hebben willen aanknopen met de man van de spuitster.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee