'Gesteriliseerde' man verrast vrouw met babynieuws

© Youtube

Tim Brummel uit het Amerikaanse Atlanta wist al voor zijn vriendin dat ze zwanger was. Dat is al een hele prestatie. Nog bijzonderder is het omdat hij eigenlijk gesteriliseerd zou moeten zijn. Hij maakte een video om haar met het nieuws te verrassen.

AD

Na drie kinderen vonden Tim en Rachel Brummel het eerder welletjes. Het koppel uit Atlanta besloot dat Tim een vasectomie (het onderbreken van de zaadleiders bij de man) zou ondergaan, zodat ze zich geen zorgen meer hoefden te maken over anticonceptie of zwangerschappen. Acht maanden na de ingreep merkte Tim echter dat zijn vriendin 'een beetje zwanger' leek. ,,Ze was moe, af en toe misselijk en ze at meer dan anders. We lachten er nog om dat ze wel zwanger leek, maar we wisten allebei dat het niet kon", vertelt hij aan The Mirror.Resultaat

Toen besefte Tim zich echter dat hij nooit het resultaat van de testen na de vasectomie had ontvangen. ,,Ik belde de dokter en toen bleek dat de ingreep niet succesvol was geweest, maar dat waren ze ons vergeten te zeggen." Met behulp van een gesaboteerd toilet wist de man een zwangerschapstest uit te voeren zonder dat Rachel het merkte. Hij verraste haar met de positieve test toen ze thuis kwam. ,,Ben je serieus?", stamelt de stomverbaasde vrouw, duidelijk blij met het nieuws. Haar zoontjes zijn daarentegen een stuk minder enthousiast. ,,Niet nog één, mama."

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee