Vrouw (53) probeert dochtertje te vermoorden en zelfmoord te plegen

© HBVL

Een 53-jarige vrouw heeft donderdagochtend geprobeerd om zichzelf maar ook haar tienjarige dochtertje van het leven te benemen. Dat gebeurde in hun woning in het centrum van Duffel.

HBVL

De vrouw had zichzelf en haar dochtertje een hoeveelheid insuline toegediend. De twee werden door familieleden aangetroffen. Die sloegen op hun beurt alarm. De vrouw zou al langer met zelfmoordgedachten rondgelopen hebben en wou niet dat haar dochtertje zonder mama verder moest. Donderdagochtend spoot ze insuline in. Uit de eerste onderzoeksresultaten zou blijken dat de hoeveelheid insuline potentieel dodelijk was.

Familieleden vonden de vrouw en haar dochter vrij snel en belden de hulpdiensten. Die brachten hen over naar het ziekenhuis en konden het leven van de moeder en haar dochter redden. De moeder werd ondertussen al ondervraagd door de onderzoeksrechter. Ze is aangehouden op betichting van poging tot moord.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee