Mirakel in Italië: hond na negen dagen onder puin gered

Print
Mirakel in Italië: hond na negen dagen onder puin gered

Afbeelding: EPA

De golden retriever Romeo moet een engeltje op zijn schouder hebben zitten. De Italiaanse brandweer heeft negen dagen na de zware aardbeving in Amatrice de hond levend onder het puin vandaan gehaald.

Een Italiaans stel ging vrijdag onder begeleiding van de brandweer naar hun ingestorte huis om persoonlijke bezittingen op te halen, toen ze hun huisdier hoorden blaffen. De viervoeter werd onder de brokstukken vandaan gehaald en mankeerde niets.

In het zwaar getroffen dorpje Amatrice wordt nog steeds puin geruimd. Het is zeer onwaarschijnlijk dat er nog mensen levend van onder de steenresten zullen worden gered.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen