Asielzoekers opgepakt voor zedenmisdrijf meisje (17) uit Kampen

© AD

De politie heeft zondagavond een 33-jarige man en een 23-jarige vrouw uit het asielzoekerscentrum in Dronten gearresteerd. De man zou een meisje van 17 jaar uit Kampen van haar fiets hebben getrokken en zich vervolgens aan haar hebben vergrepen.

AD

Het meisje werd in de nacht van zaterdag op zondag van haar fiets getrokken bij de Flevoweg in Kampen. Volgens sommige berichten zou ze zijn verkracht. De politie wil alleen kwijt dat het gaat om een zedenmisdrijf.De vrouw was bij de 33-jarige man aanwezig toen hij door agenten werd gearresteerd. Of ook zij betrokken is bij het incident kan de politie nog niet bevestigen.De dader kon niet direct gevonden worden. Ook niet nadat er speurhonden waren ingezet. De Flevoweg was tot zondagochtend 08.00 uur afgesloten in verband met het onderzoek. Pas toen gistermiddag opnieuw onderzoek werd gedaan, werd de man uit het azc in Dronten aangehouden.Wat er precies is gebeurd, is nog steeds niet duidelijk. Het slachtoffer maakt het naar omstandigheden goed.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee