Meisje (11) overleden na tragisch ongeval op boerderij

© omroep brabant

Het 11-jarige meisje dat zaterdag zwaargewond raakte bij een ongeval op een boerderij in Lage Zwaluwe, is overleden. De tiener overleefde de levensgevaarlijke verwondingen die zij opliep aan het veebedrijf van haar vader aan de Brugdam, niet.

AD

Het meisje vergezelde zaterdagmiddag haar vader bij het voederen van de koeien. Ze bevond zich op de aanhanger die achter een tractor was gekoppeld.Door nog onbekende oorzaak viel het slachtoffer tussen de aanhanger en de tractor. Ze raakte daarbij bekneld en liep ernstig hoofdletsel op.Het ambulancepersoneel kreeg ondersteuning van het traumateam van de Life-Liner bij levensreddende handelingen. Het slachtoffertje werd in uiterst kritieke toestand per traumahelikopter naar het Sophiakinderziekenhuis overgebracht. De ouders werden door de politie met een spoedrit eveneens naar het ziekenhuis vervoerd.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee