Vrouw (80) rijdt op verkeerde verdieping uit parkeergarage

© AP

Een 80-jarige vrouw heeft de vergissing van haar leven gemaakt toen ze uit een parkeergarage probeerde te rijden in Duitsland. Om een nog onduidelijke reden knalde ze door de muur en kwam ze een verdieping lager bovenop een andere auto terecht.

AD

Het ongeval gebeurde in Bottrop, bij Essen, in het westen van Duitsland. De vrouw was op stap met haar 85-jarige echtgenoot. Die stond op het moment van het ongeval naast de wagen.

Hoe het precies kon gebeuren is nog niet duidelijk, maar bij het verlaten van de parkeergarage reed de vrouw per abuis door een muur. Haar wagen kwam drie meter lager op een cabrio terecht, die net passeerde. Ongedeerd

De brandweer moest de vrouw uit haar wagen bevrijden met een ladder. Ze bleef als bij wonder ongedeerd. Ook haar man had niets. Over de precieze omvang van de schade is nog geen duidelijkheid.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee