Amerikaanse kleuter brengt 30 zakjes heroïne mee naar school

© Archieffoto

Een kleuterleidster in de Amerikaanse staat New Jersey kreeg deze week de schrik van haar leven toen ze ontdekte dat een van haar kleutertjes met een zakje heroïne aan het spelen was. In zijn brooddoos bleken nog 29 zakjes te zitten.

AD

De onderwijzeres, die werkt aan de International Academy in Trenton, dacht dat het een snoepzakje was en gaf het jongetje de opdracht om het weg te stoppen, vertelde politiewoordvoerder Stephen Varn aan de lokale krant The Trentonian. Toen het jongetje even later het zakje weer bovenhaalde, nam ze het af en besefte ze dat het heroïne was.De vijfjarige kleuter werd overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij onderzocht werd. Hij testte negatief. Volgens Varn verkeert het jongetje in goede gezondheid. GearresteerdDe politie gaat ervan uit dat geen enkel kind in de kleuterschool de drugs ingenomen heeft. De autoriteiten onderzoeken nu hoe de jongen de drugs in handen kreeg. Tot nu toe werd nog niemand gearresteerd.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee