Waar blijft de erfgenaam van Malki?

© Bas Quaedvlieg

Johan Plat, Tomi Juric, Berry Powel, Rydell Poepon, en noem maar op: liefst twaalf Roda-spitsen beten hun tanden stuk op de erfenis van Sanharib Malki, die drie jaar geleden uit Kerkrade vertrok.

Roel Wiche

De Syrische topschutter, met de vrees opwekkende bijnaam Tank van Damascus, scoorde in twee seizoenen liefst 45 doelpunten in officiële wedstrijden. Een moyenne dat nog geen opvolger ook maar heeft kunnen benaderen.

Ook de huidige spitsen in het Parkstad Limburg Stadion kunnen nog verre van indruk maken. Dani Schahin (Duitsland) is vanaf zijn komst geblesseerd, Nestoras Mytides (Cyprus) beleeft een uiterst ongelukkige start en Simon Church (Wales) heeft nog amper op doel geschoten. Wanneer staat de erfgenaam van kanon Malki eindelijk op?

Lees zaterdag in de Limburgse kranten een uitgebreid overzicht van de aanvallers die verzuimden om Malki te doen vergeten.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee