VIDEO: Ruzie leidt tot aanrijding en grote vechtpartij

© AD

Een ruzie in Wageningen mondde vrijdagmiddag uit op een aanrijding en een grote vechtpartij. Daarbij vielen enkele gewonden bij twee families, die al langere tijd ruzie met elkaar zouden hebben. Ze gingen elkaar met onder meer met stokken en scheppen te lijf.

AD/Twitter

Een auto is op een andere auto ingereden. Daarna volgde een vechtpartij, waarbij drie personen snijwonden opliepen. ,,Waarmee ze gestoken zijn, onderzoeken we nog'', meldt de politiewoordvoerder tegen Omroep Gelderland. Volgens De Gelderlander zou er flink zijn gescholden tussen de families. Enkele gewonden zijn door de ambulance meegenomen naar het ziekenhuis. Andere betrokkenen zijn in politieauto's afgevoerd. Volgens de politie is de situatie nu onder controle.Middelbare schoolDe vechtpartij werd gefilmd door scholieren van middelbare school Pantarijn. Desondanks meldt teamleider Bart Pool van de school niets te hebben gezien van de vechtpartij. Hij wil met kracht benadrukken dat het incident ,,niets met de school te maken heeft''. De school vraagt scholieren om geen beelden van de vechtpartij op internet te delen.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee