Wesley beleeft moment van zijn leven met Xess Xava op het veld

© facebook

Topvoetballer Wesley Sneijder (32) kon zaterdagavond na de zege die hij boekte met zijn club Galatasaray, niet laten zijn zoontje Xess Xava het veld op te halen. Het ventje werd liefdevol door zijn bekende vader geknuffeld en voorzichtig op het gras neergezet, waarna hij glimlachend wat stapjes zette. Het tedere tafereel werd vanaf de tribune toegejuicht en live uitgezonden.

AD

Xess Xava keek vanaf de schoot van zijn moeder Yolanthe toe hoe zijn papa met 2-0 de competitiewedstrijd tegen Rizespor won.Het moment dat Wesley zijn op 15 oktober geboren zoontje na de wedstrijd in zijn armen mocht sluiten, noemt de topvoetballer op Instagram één van de mooiste momenten in zijn leven. Bij een tweede foto waarop hij juicht met Xess Xava naast hem op het veld, schrijft hij trots: ,,My boy!'' En: ,,Op een dag hoop ik jou aan te moedigen, mijn engel.''

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee