'Gijp' wil niet verder zonder Johan Derksen

© AD

René van der Gijp stopt met Voetbal Inside als Johan Derksen over anderhalf jaar vertrekt. Dat zegt hij tegen NU.nl. Volgens 'Gijp' werkt het programma niet meer als er een vervanger komt. ,,Johan is onvervangbaar", zegt de voormalige voetballer.

AD

,,Zodra Johan er over anderhalf jaar mee stopt, dan moet je nooit een vervanger willen", vindt Van der Gijp. ,,Je wil Johan dat niet aandoen, hij is onvervangbaar. Je moet dan rigoureus met het programma stoppen."Van der Gijp wil na Voetbal Inside wel op tv blijven, maar peinst er niet over om bij Jack van Gelder op Ziggo Sport of Jan-Joost van Gangelen bij FOX Sports aan te schuiven. ,,Als Voetbal Inside stopt dan komen er vast leuke aanbiedingen, zoals analist zijn in België bij Jan Mulder", weet Van der Gijp. ,,Die heeft mij ondertussen honderd keer gevraagd, maar ik heb nu gewoon geen zin om doordeweeks naar Brussel te rijden."

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee