Felicia (16) springt met haar oma Dini (81) uit vliegtuig

© AD

Felicia Faas (16) heeft vanmiddag een geweldig gevoel overgehouden aan haar eerste keer skydiven. De sprong uit het vliegtuig was bijzonder: de Westervoortse sprong samen met haar 81-jarige oma Dini.

AD

Felicia is een tiener die van avontuur houdt. Al sinds haar tiende wil ze skydiven. ,,Ik zag het op televisie en wist meteen dat ik dat ooit zou gaan doen.'' Vandaag was het eindelijk zover en mocht ze, goed vastgesnoerd aan een instructeur, de sprong wagen.Het vereiste wel de nodige vindingrijkheid van Felicia om haar wens in vervulling te laten gaan. ,,Mijn ouders waren ertegen, maar ik wilde heel graag. Daarom vroeg ik mijn oma of zij geen zin had om met mij te gaan skydiven. Daar zei ze meteen 'ja' op. Toen moesten mijn ouders wel instemmen.''De duikvlucht, op vier kilometer boven het paracentrum van Teuge, is Felicia zeer goed bevallen. ,,Het was net zo leuk als ik vooraf had gedacht. Er gaan nog veel meer sprongen volgen, hoor.''

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee