Moeder ontdekt affaire dochter (15) met docent via liefdesbrief

© Twitter

Via een liefdesbrief heeft een Britse moeder ontdekt dat haar 15-jarige dochter een affaire had met de onderwijsassistent van haar school. De jury van de rechtbank in Taunton kreeg vandaag te horen dat Hamid Bhatti (24) minstens veertien keer met haar het bed gedeeld zou hebben. In ruil daarvoor kreeg ze onder meer een halsketting en geld toegestopt. ,,Je was geweldig gisteravond, net als altijd", zo valt te lezen in de brief.

AD

Het meisje en de onderwijsassistent kwamen elkaar tegen in de wandelgangen van de school. Via Facebook gingen de twee een stapje verder en wisselden ze telefoonnummers uit. Het slachtoffer was op dat moment nog maar 14 jaar oud.

De 'tortelduifjes' leken door de mand te vallen nadat ze elkaar op school kushandjes toewierpen. Allebei bleven ze volhouden dat het maar een grapje was. Een maand later werd Bhatti toch ontslagen, schrijft de Britse krant The Sun.

Al die leugens dienden om hem te beschermen. Na een tijdje gaf ze toe dat ze hem zag zitten en dat ze wel eens in zijn huis geweest was. Maar meer was er volgens haar niet gebeurd

Blauw oog

De twee werden ook meermaals ondervraagd door de politie, maar het meisje bleef liegen om haar grote liefde niet in de problemen te brengen. Zelfs toen ze op een dag met een blauw oog op school kwam, gaf ze geen krimp. ,,Gewoon gestruikeld", luidde de uitleg.,,Hun seksuele relatie begon in mei 2014 en duurde tot in 2015", stelt het Openbaar Ministerie (OM). ,,Al die leugens dienden om hem te beschermen. Na een tijdje gaf ze toe dat ze hem zag zitten en dat ze wel eens in zijn huis geweest was. Maar meer was er volgens haar niet gebeurd."

Liefdesbrief

In oktober 2014 vond de moeder van het meisje een handgeschreven liefdesbrief tussen haar spullen. ,,Hey baby, het spijt me dat ik deze morgen moest gaan werken", klonk het daarin. ,,Je was geweldig gisteravond, zoals altijd. Ik hoop dat je me snel iets zal laten weten. Ik wil je snel terugzien. Ik hou van je. PS: vergeet niet naar de dokter te gaan."De politie werd op de hoogte gebracht, maar ook nu wuifde het duo alle aantijgingen weg. Bhatti mocht voortaan geen enkel contact meer met haar hebben, een verbod dat hij in de wind sloeg.

Gebruikt condoom

De tiener raakte niet veel later vermist. Haar 'liefde' werd verdacht, maar hij verklaarde dat hij haar al lange tijd niet meer gezien had. De agenten roken echter onraad en keerden diezelfde dag nog terug. Het meisje bleek inderdaad bij hem te zijn. Ze probeerde zelfs nog te vluchten, maar tevergeefs. In de slaapkamer vonden de politiemannen een gebruikt condoom met haar DNA erop.Het meisje, intussen 16 jaar, moest de waarheid wel vertellen. Bhatti werd gearresteerd en beschuldigd van seks met een minderjarige. Hij geeft toe dat hij met haar geslapen heeft, maar wist naar eigen zeggen niet dat ze zo jong was. Een bewering waar het OM niets van gelooft. De onderwijsassistent hoort later welke straf hem boven het hoofd hangt.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee