Verdrietig nieuws: Eveline Koopmans uit 'Over mijn lijk' overleden

© Facebook

Eveline Koopmans, bekend van het programma Over mijn lijk, is woensdagavond op 33-jarige leeftijd overleden aan baarmoederhalskanker.

De Limburger

‘Gisteravond is Eefje heel rustig, temidden van ons vieren, definitief op reis gegaan’, schrijft haar partner Erik op de Facebook-pagina van zijn vriendin.

‘Trots’‘We zijn intens verdrietig, maar ook opgelucht dat ze heeft kunnen vertrekken en we richten ons nu op haar afscheid’, gaat hij verder. ‘Wat zijn wij trots op haar als mens!’ Wij wensen de vrienden en familie van Eveline heel veel sterkte.

ReservetijdEveline werd bij het grote publiek bekend toen zij in 2015 een bedankbrief aan haar kanker schreef en vervolgens in 2016 meedeed aan het BNN-programma Over Mijn Lijk. Afgelopen juni schreef ze nog een prachtige blog over ‘haar reservetijd’. Dat ze gemist zal worden is te zien aan de hoeveelheid steunbetuigingen onder het Facebookbericht.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee