F1-coureur Ericsson ten val door overstekende kip

© iStock

F1-coureur Marcus Ericsson is flink gecrasht. Niet met de auto, maar op de fiets. De 26-jarige Zweed van Sauber waagde zich in Thailand aan een fietstochtje, maar kwam ten val door een overstekende kip.

AD

Dus streek de onfortuinlijke Ericsson met schrammen en wonden neer in Kuala Lumpur, de hoofdstad van Maleisië waar komend weekend een GP op het programma staat. Vooral de armen van de Zweed zijn toegetakeld.Naar eigen zeggen zou Ericsson de grote overstekende kip geraakt hebben met een snelheid van 45 kilometer per uur. Niet alleen de F1-coureur zelf, maar ook zijn fiets kwam niet ongehavend uit de strijd. En de kip? Die liep doodleuk door, niks aan de hand. 'Ik heb geen idee wat ze die beesten te eten geven daar in Thailand want het was echt een stevige botsing", aldus Ericsson.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee