Peuter (2) met geweld ontvoerd

© AD

Een meisje van 2,5 jaar oud wordt sinds donderdag vermist. De politie gaat ervan uit dat het meisje ontvoerd is en mogelijk in het buitenland verblijft. Een buurtbewoner probeerde de twee of drie mannen die het meisje meenamen nog tegen te houden.

AD

De buurtbewoner overmeesterde een van de ontvoerders. Een van de ontvoerders zou de buurtbewoner daarbij getaserd hebben. Hij bleef echter bovenop de overmeesterde ontvoerder liggen totdat de politie arriveerde. Die heeft de ontvoerder gearresteerd, zegt de buurtbewoner tegen AT5. Volgens de zender moet het een flink gevecht zijn geweest, te zien aan de hoeveelheid bloed op straat. RompertjeInsiya Hemani verdween uit de Anfieldroad in Watergraafsmeer. Ze droeg een wit rompertje met roze opdruk van het merk Petit Bateau en een witte luier. Het is onduidelijk of het meisje daadwerkelijk in het huis woonde. De politie vraagt om tips.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee