Tien maanden duurde de renovatie van het park, dat volgens veel Kerkradenaren een frisse make-over verdiende. Er is meer groen, de aansluiting tussen het boven- en ondergedeelte is veel beter, en er zijn beduidend meer zitgelegenheden.

Bij de invulling is rekening gehouden met de wensen van de burgers. Die mochten tijdens informatiebijeenkomsten aangeven wat zeker terug moest keren. Hoog op het verlanglijstje stonden de herten. Niet voor niets stond het park in de volksmond ook bekend als hertenpark. De herten zullen vanwege de drukte in het openingsweekeinde nog niet te zien zijn. Volgende week keren de dieren wel terug.

In de (digitale) krant van vrijdag een eerste impressie vanuit het park.

 

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen